Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br.9 JiuLong ceste, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pošaljite e-poštu: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.En.alibaba.com/

Karbonski cijev u razvoju inženjerstva

- Aug 03, 2015 -

Obuhvatan izvođenje od Karbonskih vlakana, što ga čini istovremeno kao strukturnih materijala i funkcionalnih materijala istraživanje je od velike važnosti, to možete riješiti mnoge druge materijale ne mogu riješiti problem. At prisutan, uglavnom u smislu Jačanja kombinacija Karbonskih vlakana i betona, a manje u izvornoj aplikaciji u strukturu dizajn. Koji bi trebao koštati pitanja, trajna predlošci također dominiraju stakloplastike. Karbonski cijev primijenjenim istraživačkim radom na ovom području je u svojim ranim fazama, je ograničena na grede, stupci, nema izvještaja od betonske podove i zidove. Primjenom Karbonskih vlakana u građevinarstvu sa vrlo širok prostor za razvoj.

Osim toga, u proizvodnju ugljičnog materijala, ovisno o potrebama poboljšanje performansi ugljenografitni materijala, uglavnom koristi sljedeće nekoliko vrsta impregnaciju agenta:

(1) katran ili asfalt. Za dionička, impregnirani grafitne elektrode za visoku moć grafitna elektroda i ultra visoke snage grafit ontologija elektroda prženje, i tako dalje. U ovom trenutku, najčešće korištene katran parcele oplodnja elektroda praznine, a sad i drugih zemalja sa asfalta oplodio elektroda praznine.

(2) smole. Uglavnom se koristi u impregnirani grafit materijala za pripremu nepropustan grafit za kemijsku industriju.

(3) niske otapanje točka metala. Uglavnom se koristi u impregnirani ugljenografitni proizvodi za određene svrhe, kao što su rotacioni motor, kliznih električnih kontakata, kao što su struganje.

(4) maziva. Uglavnom se koristi u impregnirani ugljenografitni proizvodi, dizajniran za poboljšati habanje otpornost grafit materijala, proizvodnja ležajevi, Klizni kontakt, klima ili podvodna motorna četka i tako dalje.


Related Products