Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br.9 JiuLong ceste, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pošaljite e-poštu: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.En.alibaba.com/

Neuspjeh analiza motocikl cijevi 1

- Aug 07, 2016 -

Analizu kvara

Motor na poslu ako rep Ispušni su plavi dim iscjedak, može biti pojava je da Potrošnja ulja prebrzo, uzrok neuspjehakarbonski cijeviMožda da ulje iznos je, cilindru tlak kompresije je niži od navedene vrijednosti, klip i cilindar zid razmak je prevelik, trošenje klipnih prstena i loše brtvljenje, prvo Provjerite količinu ulja, jer je previše ulja lako nanijeti ulje je gore.

Provjerite razinu ulja, a ne samo nakon provjere Gasi motor, treba provjeriti nakon pričepiti dolje 10 minuta. Ako razina ulja na visokoj strani bi trebao biti izvađen ili ispuštati ulje, ulje ako je razina ulja normalna, korištenje motora i dovoljno dugo, te bi trebao ček iz cilindru tlak i klip, klipni prsten i cilindar zid trošenja i napraviti razmak povećava vjerojatnost povećava jaz ulje prema gore.

Cilindar zid trošenja, klip i cilindar klirens više od pravila, samo raditi dosadne cilindar, klip i sl. metoda zamjene. Za samo nakon remonta ili promijenjeno u motora klipni prsten, često zbog klipni prsten unutarnji i vanjski rez (ukošenju) je instalirana u ulju. Ako se pojavljuju ovakve okolnosti, treba zamijeniti klipne prstenove.


Related Products